úterý 28. února 2017

CHALLANGE č. 2

Jelikož nám venku ubývá bílé barvy, za což jsou některé z nás rády:-)),  rozhodly jsme se vyhlásit v březnové challange jako jedinou podmínku použití bílé barvy.

Bílá barva je znak odcházející zimy, chladu a mrazu, značí nové začátky, je to barva nevinnosti, čistoty, upřímnosti a svěžesti. Také značí spolehlivost, pokrokovost i chlad...
Bílá barva je symbolem perfekcionalismu, je elegantní, představuje absolutní svobodu, je příslibem nekonečných a nepopsaných možností. V mnoha kulturách je to barva posvátná, barva, která rozhodně dokáže upoutat pozornost!


Výzva: Použijte na svém projektu cokoli bílého, může to být bílá podkladová stránka, černobílá fotografie, bílé papíry či ozdoby.....

Budeme mít tentokrát jednu kategorii: soutěží všichni proti všem:-).

Pravidla: Soutěžní projekt musí být nově vytvořen a nesmí být prezentován jinde a před zasláním příspěvku do naší soutěžní challange.

Své příspěvky zasílejte do pátku 31.3. na email:
marie.kocian@gmail.com

Termín: 31.3.2017

Cena: Vítězka, o které rozhodnete opět vy svým hlasováním, od nás získá Výherní kupon v hodnotě 250 Kč na cokoli z našeho e-shopu.

Těšíme se na vaše projekty: sb stránky, deníčky, přáníčka či PL stránky!

A můžete se nechat inspirovat:

1.http://piradee.blogspot.cz/

klasickou sb stránkou


nebo PL stránkou


2.přáníčkem od http://uhkgallery.blogspot.cz/


3. stránkou mixed media od http://jlpaperlove.blogspot.cz/



PS: vidím, že to mám špatně, má být samozřejmě challenge, ale mám různé umístěné prokliky a odkazy, takže to necháme pro jednou tak!:)).

Žádné komentáře:

Okomentovat